Faktinis maršrutas
Planuotas maršrutas
http://en.vedur.is/ – orai
http://www.road.is/ – kelių būklė
http://vegasja.vegagerdin.is/eng/ – kelių web-photo cams! Pažymėti asfaltuoti ir žvyro keliai, miestelių-kaimelių-upelių-kelių pavadinimai
http://www.hostel.is/SampleItineraries/ – paruoštų turų pvz.
http://www.seatours.is/ferry-baldur/prices/ – keltų kainos ir laikai
SCHEDULE 1ST SEPTEMBER 2016 TO 31ST MAY 2017 | ||
From: | Sun. to Fri. | Sat. (no trips)* |
STYKKISHÓLMUR – BRJÁNSLÆKUR (2,5 HOURS) | 15:00 | – |
BRJÁNSLÆKUR – STYKKISHÓLMUR (2,5 HOURS) | 18:00 | – |
http://www.swimminginiceland.com/hot-springs
Kæstur hákarl (Icelandic pronunciation: [ˈhauːkʰardl̥]) (Icelandic for „treated shark“) is a national dish of Iceland consisting of a Greenland shark (Somniosus microcephalus) or other sleeper shark which has been cured with a particular fermentation process and hung to dry for four to five months.
West Fjords info:
http://www.westfjords.is/static/files/kort-700×500-2015-net.pdf
Ankstesnė kelionė Year 2015 travel, map, photos